Hans Bjella Bjørke er fagmann til fingerspissene og kjører rundt i et digert maiskorn. Hans og Lisa Hoen er fjerde generasjon i familien som nå driver på Bjørke gård. Besøk nettsiden deres her.
Tromsøs beste restaurant ble startet av Anders Blomkvist i 1996. Da var den Tromsøs eneste fiskerestaurant, siden fisk og skalldyr var hverdagsmat der i gården. Anders har med seg en gjeng ambisiøse og sultne kokker. Se om du kan lukte deg frem til hvordan maten smaker på nettsiden deres.
Elisabeth Lerheim og Malin Mongs har skrevet boken «Lær å sy». Disse bildene ble tatt i januar og barna viser hvordan klær de selv har sydd hjelper dem å holde varmen. Les om boken her.
Merete Hyggen sjonglerer eplene på Hyggen gård. Gården ligger i den lille fjordbygden Hyggen i Røyken kommune. Gården har vært i familiens eie over 6 generasjoner siden 1830. Du kan sjekke ut mer om gården her.
HYGGEN EPLEMOS
Merete Hyggen sjonglerer eplene på Hyggen gård. Gården ligger i den lille fjordbygden Hyggen i Røyken kommune. Gården har vært i familiens eie over 6 generasjoner siden 1830.